Geen artikelen in de winkelwagen

Montage

Montage bed "LIL":

Zet hoofd- en voeteneinde +/- 2 meter uit elkaar, rechtop, met de voorbevestigde hulpklosjes aan de onderkant naar elkaar toe. Laat de twee zijde-liggers op de buitenste hulpklosjes "rusten" en schroef de twee liggers, met het zijbalkje naar de onder- en binnenkant van het bed gericht, aan het hoofd- en voeteneinde vast. Schroef nu de middenligger in het midden van het bed vast, met de twee balkjes aan de bovenkant. De middenligger valt precies tussen de twee hulpklosjes in het midden en rust erop. Schroef de bijgeleverde schroeven door de voorgeboorde gaten in het hoofd- en voeteneinde. Nu is het bed klaar, leg uw lattenbodem erin en slaap lekker.

Montage van een tv meubel behorend bij bed:

1– Zet eerst het bijbehorende bed in elkaar volgens omschrijving. Hierna plaatst u de beide zijwanden van de tv meubel langs en tegen de zijkanten van het bed, tot aan het voeteneinde. Aan de bovenkant ziet een hele bevestigingslat met half voorgeschroefde schroeven en aan de onderkant zit een ¾ bevestigingslat.  2 – Plaats nu de bovenzijde op de twee wanden, met de bevestigingslatten naar beneden en schroef de voorgeschroefde schroeven die vanuit de wanden omhoog steken helemaal vast zodat de bovenkant vast komt te liggen op de zijwanden.3 -  Schroef nu de zijwanden (met de meegeleverde schroeven) van binnenuit het bed vast door de zijliggers van het bed zodat het tv-meubel vast komt te staan aan de zijliggers van het bed.

Montage tafel "MOOS":

Leg het tafelblad op zijn kop op de grond, met de hoekbeugels naar boven. Zet een poot-zijde, met het schuine einde van de sierlatten en alle latjes aan de binnenzijde, op het tafelblad. Zorg dat de hoekbeugels tegen de voorbereide latjes vallen. Schroef nu de meegeleverde schroeven door de hoekbeugels zodat de poten vast komen te staan op het tafelblad. Doe hetzelfde met de andere poot-zijde. Schroef nu (aan beide zijden) de uitstekende (deels voorgeschroefde) schroeven goed vast zodat beide verbindingslatten (van het tafelblad en van de tafelpoot) goed aan elkaar verbonden worden. Dit zorgt voor meer stevigheid van de tafel. Draai de tafel om en uw tafel is klaar.

Montage bank "MOOS":

Leg het zitvlak op zijn kop op de grond, met de hoekbeugels naar boven. Zet een poot-zijde, met het schuine einde van de sierlatten en alle latjes aan de binnenzijde, op het zitvlak. Zorg dat de hoekbeugels tegen de voorbereide latjes vallen. Schroef nu de meegeleverde schroeven door de hoekbeugels zodat de poten vast komen te staan op het zitvlak. Doe hetzelfde met de andere poot-zijde. Schroef nu (aan beide zijden) de uitstekende (deels voorgeschoefde) schroeven goed vast zodat beide verbindingslatten (van de bankzitting en van de poot) goed aan elkaar verbonden worden. Dit zorgt voor meer stevigheid van de bank. Draai de bank om en uw bank is klaar.

Montage van een tafel  “TINUS”:

1 – Leg het tafelblad op zijn kop op de grond, met de onderkant naar boven.2 – In elke hoek staat reeds een Romeinse cijfer, overeenkomend met meegeleverde een poot waar hetzelfde Romeinse cijfers op vermeld staat.3 -  Plaats de poot in de hoek van de tafel, met de twee beugels op de tafel. 4 – Schroef nu de twee beugels vast op de tafel met de meegeleverde schroeven.5 -  Doe dit met alle 4 de poten en uw tafel is klaar.

Montage van een tafel "Sanne":
1 - Leg het tafelblad op zijn kop op de grond, met de onderkant naar boven. 2 - in elke hoek staat reeds een Romeinse cijfer, overeenkomend met meegeleverde poten waar hetzelfde Romeinse cijfer op vermeld staat. 3 - Plaats de poot in de hoek van de tafel, met de twee beugels op de tafel. 4 - Schroef nu de twee beugels vast op de tafel met de meegeleverde schroeven. 5 - Doe dit met alle 4 de poten en uw tafel is klaar.