Geen artikelen in de winkelwagen

Tuinset steigerhout

Wellicht heeft u een prachtige, natuurlijke tuin of wilt u uw tuin gewoon voorzien van stevig, goed gemaakt meubilair. Dan doet u dit door middel van de tuinset van Steigerhout Produkten. Deze prachtige afgewerkte tuinsets gemaakt van steigerhout, zijn dé keuze wanneer u op zoek bent naar een mooie, organische en groene meubels in uw achtertuin.

Voor al uw steigerhouten buitenmeubilair

Naast tuinsets hebben we nog meer verschillend meubilair voor bij u buiten. Zo kunt u heerlijk relaxen op onze prachtige loungesets. Deze uitgebreide zitmogelijkheden zijn steeds populairder aan het worden in de Nederlandse tuinen door het comfort dat ze bieden. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van stevige steigerhouten plantenbanken, voor hen die graag met hun tuin bezig zijn.

Contact

Koop nu een tuinset van steigerhout en geef uw tuin dat natuurlijke, prachtige karakter. Bekijk al onze items in de webshop of neem contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@steigerhout-produkten.nl. U kunt ook bellen met het nummer 0313 – 8420180.