Geen artikelen in de winkelwagen

Sloophout meubels

De sloophout meubels die u bij Steigerhouten Produkten kunt kopen zijn werkelijk prachtig. Het grove, ruwe karakter en uiterlijk van deze producten geeft een prachtige en natuurlijke sfeer aan uw kamers die u gewoonweg niet krijgt wanneer u de dezelfde items gebruikt in bijvoorbeeld hoogglans. Hoewel wat ruwer op het oog, zijn onze sloophout meubels gewoon uitstekend afgewerkt en vormen ze een geweldige aanvulling op uw kamers of zelfs buiten.

Voor binnen en buiten

Wij hebben zowel sloophout meubels voor binnen als voor buiten. Binnen kunt u uw huiskamer verrijken met een mooie wandkast of een prachtige salontafel, maar we hebben ook prachtige bedden voor in de slaapkamer. Voor buiten hebben we de mooiste loungesets om heerlijk op de te relaxen of een gezellige picknicktafel om met het hele gezin aan te zitten.

Contact

De beste sloophout meubels koopt u in onze webshop, bekijk ons assortiment snel en plaats uw bestelling. Indien u meer informatie over de materialen of producten wilt hebben kunt u hiervoor bellen naar 0313 – 8420180. Ook kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@steigerhout-produkten.nl of het contactformulier op de website in te vullen.